Naudanliha, Pataruoka

Punajuuri-lihapata

Punajuuri-lihapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 700 g naudanlapaa tai keittolihaa
    • 1 kpl keltasipulia
    • 3 kpl porkkanoita
    • 1 tl maustepippureita, murskattuna
    • 6 kpl laakerinlehtiä
    • 0.5 dl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 0.5 dl punajuurisäilykkeen nestettä
    • 0.5 dl persiljaa, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Leikkaa liha 3x3cm suuruisiksi paloiksi ja ruskista ne öljyssä ja voissa padassa. 
    2. Mausta valkopippurilla. 
    3. Kuori sipuli ja porkkana, viipaloi. 
    4. Laita vihannekset pataan yhdessä maustepippurin ja laakerinlehden kanssa. 
    5. Kaada joukkoon fondi, punajuurineste ja vettä niin paljon, että lihat peittyvät. 
    6. Kuumenna ja poista mahdollinen vaahto. 
    7. Keitä miedolla lämmöllä noin 1,5 tuntia, tai kunnes lihapalat ovat pehmenneet. 
    8. Suurusta halutessasi maissitärkkelyksellä. Mausta fondilla, pippurilla ja persiljalla. 
    9. Tarjoa lisäksi säilöttyjä punajuuria ja keitettyjä perunoita. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET