Naudanliha, Pataruoka

Ranskalainen lihapata

Ranskalaisen lihapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g naudan patalihaa, paloina
    • 100 g pekonia
    • 2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1.5 dl vettä
    • 1 mg punaista paprikaa
    • 8 kpl salottisipulia
    • 10 kpl herkkusieniä
    • 2 dl kermaa
    • timjamia, suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Paloittele sipuli, pekoni ja paprika. Kuullota herkkusienten kanssa padassa ja laita vadille sivuun. 
    2. Ruskista liha samassa padassa. 
    3. Kaada joukkoon vesi ja fondi, anna kiehua kannen alla noin 45 min.
    4. Lisää keittämisen loppuvaiheessa kuulotettu pekoni-paprika-sipuliseos sekä kerma ja timjami. 
    5. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää halutessasi fondia. 
    6. Tarjoa riisin ja vihersalaatin kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET