Naudanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Stroganoff

Palapaistin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g naudanlihaa, suikaleina
    • rypsiöljyä
    • 2 kpl sipulia
    • 2 kpl valkosipulin kynsiä
    • 1 rkl ranskalaista sinappia
    • mustapippuria
    • 50 g tomaattipyreetä
    • 0.5 tl paprikajauhetta
    • 0.5 tl kuminaa, jauhettuna
    • 4 dl vettä
    • 2 dl ruokakermaa
    • 0.5 dl vehnäjauhoja
    • 50 g maustekurkkua
    • suolaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia Punaviinillä

    Valmistus

    1. Ota lihat huoneenlämpöön noin tunti ennen valmistamista.
    2. Kuullota padassa öljyssä lihat, sipulit, tomaattipyree, sinappi, valkosipuli ja mausteet.
    3. Lisää vesi ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta, kunnes liha on mureaa.
    4. Lisää lopuksi  kuutioidut maustekurkut ja kermaan sekoitetut vehnäjauhot, hauduta noin 5 min.
    5. Lisää tarvittaessa suolaa ja viimeistele maku fondilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET