Naudanliha

Surf ‘n Turf / Lihaa ja rapua

Surf ‘n Turf -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl entrecôté- tai muuta mureaa naudanlihapihviä
    • Suolaa ja mustapippuria
    • Salaattiin:
    • 1 dl selleriä pieneksi kuutioituna
    • 2 dl maitoa
    • 2 isoa tai 4 pientä kuningasrapua
    • 4 rkl majoneesia
    • 1 rasia voileipäkrassia
    • Tarjoiluun:
    • BBQ-kastiketta
    • Paahdettuja juureksia

    Valmistus

    1. Tee ensin salaatti.
    2. Kypsennä sellerikuutioita maidossa noin minuutin ajan, kunnes ne ovat pehmeitä.
    3. Valuta siivilässä ja jäähdytä.
    4. Puhdista ravut, kuutioi liha ja sekoita majoneesin ja jäähtyneen sellerin kanssa.
    5. Lisää krassi ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
    6. Mausta liha ja grillaa pihvit kuumassa grillissä tai grillipannulla, asettele lautasille ja laita päälle salaattia.
    7. Tarjoile juuresten ja BBQ-kastikkeen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET