Naudanliha

Timjamivasikka ja punaviinissä haudutetut minisipulit

Timjamivasikka ja punaviinissä haudutetut minisipulit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g vasikanfilettä
    • 2 rkl voita
    • GLASEERAUS
    • 0.5 dl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl kuivattua timjamia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 rkl balsamiviinietikkaa
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • PUNAVIINISSÄ HAUDUTETUT MINISIPULIT
    • 1 rkl voita
    • 0.5 kpl pieniä sipuleita
    • 20 g tuoretta rosmariinia
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, hienonnettuna
    • 1 rkl hienoa sokeria
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 2 dl punaviiniä
    • 1.5 dl vettä
    • 1 tl soija Mushroom
    • 1 tl maissitärkkelystä
    • 200 g pieniä sipuleita
    • 50 g pinaattia
    • MAA-ARTISOKKAPYRE
    • 500 g maa-artisokkia
    • 0.5 dl kermaa
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    GLASEERAUSKASTIKE

    1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita. Laita kylmään 30 minuutiksi.
    2. Ruskista filee voissa ja sivele timjamiglaseeria pintaan. 
    3. Paista kypsäksi uunissa 100 °C:ssa noin 45 min.
    4. Sivele glaseerauskastiketta lihan pintaan 2-3 kertaa paiston aikana.

    PUNAVIINISSÄ HAUDUTETUT MINISIPULIT

    1. Ruskista hienonnettu sipuli, rosmariini ja valkosipuli voissa. 
    2. Lisää sokeri ja anna karamellisoitua. 
    3. Kaada joukkoon fondi, punaviini, vesi ja soija. Anna hautua n. 10 min.
    4. Suurusta pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä. 
    5. Siivilöi kastike ja lisää ruskistetut minisipulit ja tuore minipinaatti. 

    MAA-ARTISOKKAPYRE

    1. Kuori ja keitä maa-artisokat fondissa. 
    2. Kaada pois suurin osa nesteestä. 
    3. Lisää kerma ja voi.
    4. Soseuta tasaiseksi.
    5. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET