Naudanliha, Pataruoka

Tuhti liha-juurespata

Tuhdin liha-juurespadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 700 g naudan lapaa tai rintaa
    • 7 dl vettä
    • 0.5 dl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 kpl keltasipulia
    • 3 kpl porkkanaa
    • 100 g juuriselleriä
    • 100 g palsternakkaa
    • 1 g kokonaisia valkopippureita
    • 6 kpl laakerinlehtiä

    Valmistus

    1. Leikkaa liha 3×3 cm:n paloiksi ja ruskista öljyssä ja voissa padassa. 
    2. Kaada joukkoon fondi ja niin paljon vettä, että liha peittyy. 
    3. Kuumenna ja poista vaahto, keitä sitten miedolla lämmöllä noin tunti.
    4. Kuori sipuli, porkkana, juuriselleri ja leikkaa ne isohkoiksi paloiksi. 
    5. Laita kasvikset ja valkopippuri sekä laakerinlehti pataan.  
    6. Keitä vielä ½ tuntia, tai kunnes lihapalat ovat mureita. 
    7. Viimeistele fondilla ja mustapippurijauheella. 
    8. Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET