Naudanliha

Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat

Wallenberginpihvit, perunasose ja hunajapuolukat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • WALLENBERGINPIHVIT
    • 600 g vasikanjauhelihaa
    • 2 kpl kananmunan keltuaisia
    • 0.5 dl kermaa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 maustemitta valkopippuria, rouhittuna
    • voita paistamiseen
    • PERUNASOSE
    • 800 g perunoita, esim. puikula
    • 1 dl maitoa
    • 1 dl kermaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 100 g voita
    • HUNAJAPUOLUKAT
    • 2 dl puolukoita
    • 3 rkl juoksevaa hunajaa

    Valmistus

    PERUNASOSE

    1. Kuori ja keitä perunat pehmeiksi. 
    2. Soseuta haarukalla kevyesti.
    3. Lisää voi sekä lämmitetty maito-kermaseos joukkoon. 
    4. Sekoita voimakkaasti.
    5. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla. 

    WALLENBERGINPIHVI

    1. Laita jauheliha, keltuaiset, pippuri ja fondi yleiskoneeseen ja aja tasaiseksi massaksi noin puolen minuutin ajan. 
    2. Puhdista reunat nuolijalla, lisää sitten kerma ja jatka sekoittamista vielä 10-15 sekuntia. 
    3. Muotoile pihvit ja kääntele korppujauhoissa. 
    4. Paista hiljalleen kypsäksi voissa. 

    HUNAJAPUOLUKAT

    1. Yhdistä puolukat, hunaja ja halutessasi hieman giniä, sekoita.
    2. Tarjoa wallenberginpihvit perunasoseen ja puolukoiden kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET