Pastaruoka

One pot

One pot -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 25 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 300 g spagettia
    • 1 kpl keltasipuli
    • 2 kpl valkosipulinkynttä
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 4 dl tomaattimurskaa
    • 1-3 tl sambal oelekia
    • 6 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
    • Tuoreita yrttejä
    • Suolaa ja pippuria
    • 8 viipaletta parmankinkkua

    Valmistus

    1. Hienonna sipuli ja valkosipuli ja paista miedolla lämmöllä oliiviöljyssä.
    2. Sekoita joukkoon tomaattimurska, sambal oelek, fondi ja vesi.
    3. Kuumenna kiehuvaksi ja lisää joukkoon spagetti.
    4. Kypsennä kannen alla 8-10 minuuttia, kunnes pastan kypsyysaste on al dente.
    5. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla ja hienonnetuilla tuoreilla yrteillä.
    6. Asettele lautasille ja laita päälle parmankinkkua.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET