Pataruoka

Meksikolainen pata

Meksikolainen pata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 1 kpl keltasipuli
    • 2 kpl valkosipulinkynttä
    • 200 g chorizoa
    • 3 dl maissinjyviä
    • 4 dl tomaattimurskaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 200 g kypsiä mustia papuja
    • 1 dl vettä
    • 1 rkl juustokuminaa
    • 1 tl korianteria
    • 1 tl oreganoa
    • 4 kpl kananmunaa
    • Nippu tuoretta korianteria tai lehtipersiljaa

    Valmistus

    1. Viipaloi makkara.
    2. Huuhtele pavut ja anna valua siivilässä.
    3. Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipuli.
    4. Paista sipulia, valkosipulia ja makkaraa hitaasti mausteiden kanssa matalalla lämmöllä 5 minuuttia.
    5. Lisää pavut, maissi, tomaatit, fondi ja 1 dl vettä.
    6. Anna seoksen kiehua hiljalleen vielä 5 minuuttia.
    7. Riko munat keskelle ja anna pannun hautua, kunnes munanvalkuaiset ovat jähmettyneet.
    8. Ripottele päälle yrttejä ja tarjoa pata leivän kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET