Porsaanliha

BBQ-glaseerattu porsaan sisäfilee ja yrttituorejuusto

BBQ-glaseeratun porsaan sisäfileen ja yrttituorejuuston reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g porsaan sisäfilettä
    • BBQ-glaseerauskastike
    • 3 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 3 rkl tomaattiketsuppia
    • 1 maustemitta Hickory Liquid Smoke -nestemäistä savua
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 1 tl chilijauhetta
    • 1 tl paprikajauhetta
    • 1 tl juoksevaa hunajaa
    • Yrttituorejuusto
    • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
    • 1 rkl Touch of Taste Italy Vasikanfondia
    • 1 tl tuoretta basilikaa
    • 1 tl tuoretta persiljaa
    • 1 tl tuoretta ruohosipulia
    • mustapippuria

    Valmistus

    Glaseerauskastike

    1. Yhdistä kaikki ainekset kulhossa ja vispaa tasaiseksi glaseerauskastikkeeksi.
    2. Sivele kastiketta mielellään 2-3 kertaa lihan pintaan paiston tai grillauksen aikana. 
    3. Ethän grillaa liian kuumalla lämpötilalla.

    Yrttituorejuusto

    1. Yhdistä tuorejuusto, vasikanfondi, hienonnetut yrtit ja mustapippuri tasaiseksi.
    2. Laita kylmään.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET