Porsaanliha

Grillattu porsaanfilee

Grillatun porsaanfileen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl porsaanfilettä
    • 1 dl chilikastiketta
    • 0.5 dl omenasosetta
    • 2 tl ranskalaista sinappia
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 rkl soijakastiketta
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • sormisuolaa ja mustapippurirouhetta

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. 
    2. Leikkaa porsaanfilee neljään yhtä suureen palaan.
    3. Grillaa hiljalleen hiilloksella ja sivele glaseerauskastiketta pintaan kypsennyksen aikana.
    4. Porsaanfileen sisälämpötilan tulee olla noin 70 °C. Leikkaa filee isohkoiksi viipaleiksi ennen tarjoamista. 
    5. Tarjoa lisukkeeksi kurkkuraitaa, lohkoperunoita, punaviinikastiketta ja yrttistä salaattia.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET