Porsaanliha, Vuokaruoka

Italialainen lehtikaalimunakas, frittata

Italialainen lehtikaalimunakas, frittata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g pakastettua hienonnettua lehtikaalia
    • 60 g pekonia
    • 25 g voita
    • 5 kpl kananmunia
    • 1 dl maitoa
    • 2 maustemitta valkopippuria
    • 150 g cheddarjuustoa, raastettuna
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia

    Valmistus

    1. Laita uuni kuumenemaan 225 °C:seen.
    2. Sulata pakastelehtikaali ja purista ylimääräinen neste hyvin pois. 
    3. Laita voi uuninkestävään vuokaan, anna se sulaa uunissa. 
    4. Vatkaa fondi, kananmunat, maito, suola ja pippuri kulhossa sekaisin. 
    5. Sekoita joukkoon lehtikaali ja juustoraaste. Kaada seos uunivuokaan.
    6. Levitä pekonisiivut lehtikaalimassan päälle. 
    7. Paista uunin keskiosassa noin 20 min, kunnes se on kiinteä ja kaunis värinen.  
    8. Mausta halutessasi suolalla ja mustapippurirouheella. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET