Porsaanliha, Arkiruoka

Italialaiset kyljykset

Italialaisten kyljysten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 kpl porsaankyljyksiä
    • 5 kpl kuivattuja aprikooseja
    • 1.5 dl ruokakermaa
    • 1.5 dl vettä
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 rkl vehnäjauhoja
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 2 tl kuivattua salviaa
    • 1 rkl balsamiviinietikkaa
    • 15 g voita
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Valmistus
    2. Paista kyljykset kullanruskeiksi voissa, suolaa ja pippuroi. 
    3. Kuori ja hienonna valkosipuli. 
    4. Kuullota valkosipuli voissa paistokasarissa. 
    5. Lisää sekoittaen jauhot ja kaada kerma, liemi, salvia, viinietikka ja aprikoosit joukkoon. 
    6. Kuumenna kastike. 
    7. Laita kyljykset kastikkeeseen ja anna hautua muutaman minuutin ajan. 
    8. Tarjoa pastan kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET