Porsaanliha

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé

Kokonaisena grillattu porsaan sisäfileé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g porsaan sisäfilettä
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 tl soijakastiketta
    • 2 kpl valkosipulinkynsiä, hienoksi raastettuna
    • 1 rkl hunajaa
    • 2 rkl balsamiviinietikkaa
    • 2 oksaa tuoreita rosmariinin lehtiä, pilkottuna
    • sormisuolaa
    • mustapippurirouhetta

    Valmistus

    1. Mittaa kaikki glaseerauskastikkeen ainekset kattilaan, kiehauta ja anna jäähtyä. 
    2. Suolaa ja pippuroi liha reilusti. Huomioi, että suuri lihapala tarvitsee paljon suolaa ja pippuria. Grillaa epäsuoralla lämmöllä kannen alla, kunnes sisälämpötila on 70 °C (siihen menee noin tunti). 
    3. Kääntele lihaa muutamia kertoja grillauksen aikana. 
    4. Nosta kansi ja laita lihapala hiillokselle. 
    5. Sivele glaseerauskastiketta erissä lihan pintaan ja grillaa, kunnes liha on saanut kauniin värin. 
    6. Viipaloi liha ja tarjoa lisäkkeiden kanssa. 

     

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET