Porsaanliha

Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé

Kokonaisena paistettu porsaan sisäfilé -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g porsaan sisäfilettä
    • 1 pala tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • suolaa ja pippuria
    • Kastike:
    • 1 kpl sipulia, pilkottuna
    • 0.5 rkl rypsiöljyä
    • 0.5 rkl voita
    • 0.5 tl punaista chilipaprikaa, hienonnettuna
    • 0.5 dl valkoviiniä
    • 1 dl vettä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia
    • 0.5 kpl limen raastettu kuori ja mehu
    • 0.5 tl soijakastiketta, esim. Kikkoman
    • 2 dl kermaa
    • Koristeeksi:
    • ruusukaalia
    • pekonia
    • hunajaa

    Valmistus

    1. Hiero fileen pintaan inkivääriä, suolaa ja pippuria.
    2. Laita liha uuniin 200°C:seen noin 1-1,5 tunniksi. Lihan sisälämpötilan tulee olla noin 75°C.
    3. Kuullota öljyn ja voin sekoituksessa sipuli ja chili.
    4. Lisää viini ja keitä kokoon, kunnes puolet nesteestä on jäljellä. Lisää vesi, fondi, limenkuori ja mehu sekä soija. Anna kiehua noin 5 min. Lisää kerma, kuumenna ja suurusta halutessasi maissitärkkelyksellä.
    5. Puhdista ja ryöppää ruusukaalit. Leikkaa puolikkaiksi.
    6. Viipaloi pekoni ohuelti ja paista rapeaksi pannulla.
    7. Lisää ruusukaalit joukkoon ja mausta hunajalla, suolalla ja pippurilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET