Porsaanliha, Arkiruoka, Vuokaruoka

Kokonaisena paistettu porsaanfilee, tomaattisalsa ja avokadosose

Kokonaisena paistettu porsaanfilee, tomaattisalsa ja avokadosose -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g porsaan sisäfilettä
    • lohkoperunoita
    • salaattia
    • Marinadi:
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 1 rkl soijakastiketta
    • 1 rkl juoksevaa hunajaa
    • 1 rkl balsamicoviinietikkaa
    • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • Tomaattisalsa:
    • 2 dl tomaatteja, pilkottuna
    • 1 rkl punasipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
    • 2 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 tl limemehua
    • 1 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • suolaa ja mustapippuria
    • Avokadosose:
    • 2 kpl kypsiä avokadoja
    • 1 dl cremè fraîchea
    • 2 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • tulista chilikastiketta, esim. Tabascoa
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1. Vispaa yhteen marinadin ainekset, mausta fondilla, hunajalla ja viinietikalla.

    2. Laita porsaanfilee marinadiin ja anna maustua vähintään kaksi tuntia.

    3. Ruskista liha kauttaaltaan ja laita sitten uunivuokaan. Kypsennä 110°C:ssa läpeensä kypsäksi, kunnes sisälämpötila on noin 70°C.

    4. Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset yhteen ja mausta.

    5. Soseuta avokadot haarukalla kulhossa. Vispaa joukkoon fondi, creme fraiche ja valkosipuli. Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.

     

    Tarjoiluun:

    Leikkaa liha viipaleiksi. Tarjoa lisäksi perunoita, salaattia ja kastikkeita

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET