Porsaanliha

Korealainen porsaansisäfilee ja marinoidut pavunidut

Korealaisen porsaansisäfileen ja marinoitujen pavunitujen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 450 g porsaan sisäfilee, ohueksi viipaloituna
    • ruokaöljyä lihan paistamiseen
    • Marinoidut pavunidut
    • 200 g tuoreita pavunituja
    • 2 maustemitta seesamiöljyä
    • 1 dl soijakastiketta
    • 1 tl paahdettuja seesaminsiemeniä
    • 1 maustemitta mustapippuria
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • suolaa maun mukaan
    • LIEMI
    • 1.5 dl Kikkoman soijakastiketta
    • 1.5 rkl riisiviinietikkaa
    • 2.5 rkl sokeria
    • 2 dl vettä
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 0.25 kpl porkkanaa, hienoksi kuutioituna
    • 0.5 kpl purjoa, hienoksi suikaloituna
    • 0.25 kpl vihreää paprikaa
    • 0.5 kpl vihreää omenaa, hienoksi kuutioituna
    • 1 kpl valkosipulinkynsiä, raastettuna
    • 100 g inkivääriä, noin 4 cm
    • 0.5 dl vettä inkiväärin ja valkosipulin soseuttamiseen
    • SUURUS
    • 1 tl maissitärkkelystä
    • 1 tl vettä
    • LISÄKKEEKSI
    • 200 g sokeriherneitä, hienoksi suikaloituna
    • 4 annosta riisiä, pakkauksen ohjeen mukaan valmistettuna

    Valmistus

    Marinadi pavuniduille

    1. Yhdistä seesamiöljy, soijakastike, paahdetut seesaminsiemenet, mustapippuri, kanafondi ja suola. Laita sivuun.
    2. Kuumenna litra kevyesti suolattua vettä ja laita tuoreet pavunidut kiehumaan 30 sekunniksi. Huuhtele ne heti kylmällä vedellä ja sekoita sen jälkeen marinadi joukkoon. Sekoita hyvin ja laita sivuun.  

    Liemi ja liha

    1. Kuori inkivääri ja valkosipuli, soseuta ne sekä ½ dl vettä tasaiseksi soseeksi. 
    2. Leikkaa kasvikset ja omena 1 cm:n suuruisiksi paloiksi.
    3. Sekoita loput ainekset kattilassa liemeksi ja hauduta siinä kasviksia ja omenoita noin 30 min. 
    4. Sekoita maissitärkkelys 1 tl vettä ja suurusta liemi paksummaksi. Lisää inkivääri-valkosipulisose. Siivilöi liemi. 
    5. Ruskista sisäfile keskikuumalla pannulla nopeasti molemmin puolin. 
    6. Laita liha kattilaan ja lisää liemi. Kuumenna ennen tarjoamista. 

    Tarjoa riisin ja marinoitujen pavunitujen sekä suikaloitujen sokeriherneiden kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET