Porsaanliha

Maissipyttipannu

Maissipyttipannu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 20 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl sipulia
    • 1 rkl voita
    • 200 g pancettaa (pekoni) kuutioituna
    • 2 kpl pientä paksoita (pinaattikiinankaali) silputtuna
    • 800 g tuoreita maissinjyviä tai pakasteena (sulata)
    • 1 tl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 2 kpl mozzarellaa
    • Tuoreita yrttejä

    Valmistus

    1. Paista sipulia ja pancettaa* muutaman minuutin ajan voissa.
    2. Lisää maissinjyvät ja jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes maissi on pehmeää.
    3. Lisää 1 dl vettä ja fondi ja keitä kokoon.
    4. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    5. Lisää lopuksi paksoi ja tarjoa puolikkaan mozzarellan ja runsaiden tuoreiden yrttien kanssa.

    *Jos pancettaa ei löydy kaupasta, sen voi korvata pekonilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET