Porsaanliha, Arkiruoka

Maissipyttipannu

Maissipyttipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    20 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 sipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl voita
    • 200 g pancettaa, kuutioituna (korvaa tarvittaessa pekonilla)
    • 800 g maissia (pakaste)
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • suolaa ja mustapippuria
    • 2 pientä vartta pak choita, siivutettuna
    • tuoreita yrttejä
    • 2 palloa mozzarellaa

    Valmistus

    1. Paista sipulia ja panchettaa muutama minuutti voissa. Lisää maissi ja jatka paistamista 5 min, kunnes maissit ovat pehmenneet.
    2. Lisää 1 dl vettä sekä Kanafondi, anna kiehua. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
    3. Sekoita joukkoon pak choi. Tarjoile mozzarellan ja yrttien kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET