Porsaanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Makkarastroganoff

Makkarastroganoffin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 140 g pekonia, suikaloituna
    • 600 g lenkkimakkaraa, kuutioituna
    • 1 kpl keltasipulia, pilkottuna
    • 1 kpl keltaista paprikaa, suikaloituna
    • 1 rkl tomaattipyreetä
    • 400 g tomaattimurskaa
    • 2 dl kuohukermaa
    • 0.5 dl vettä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 tl paprikajauhetta
    • suolaa ja mustapippuria
    • voita paistamiseen
    • Tarjoiluun
    • 4 ann. keitettyä riisiä ja salaattia maun mukaan

    Valmistus

    1. Paista pekoni rapeaksi voissa paistinpannulla. Laita sivuun jäähtymään.

    2. Kuumenna paksupohjaisessa kattilassa nokare voita ja paista makkarat ja sipulit. Laita paprika loppuvaiheessa joukkoon. Ruskista pieni hetki.

    3. Lisää tomaattipyree ja paahda hetki, samalla aineksia käännellen. Lisää sitten tomaattimurska, vesi, kerma, fondi sekä paprikajauhe. Anna kiehua hiljalleen vähintään 10 min.

    4. Mausta suolalla ja pippurilla, lisää tarvittaessa fondia.

    5. Viimeistele annokset hienonnetulla/pilkotulla pekonilla ennen tarjoamista.

     

    Tarjoa lisäksi keitettyä riisiä ja raikasta salaattia.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET