Porsaanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Mausteinen makkarapata

Mausteisen makkarapadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 1

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 tl öljyä
    • 1 banaanisalottisipuli, hienonnettuna
    • 1 mausteinen makkara, esim. chorizo (n. 75 g)
    • 1 tl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 rkl kermaa
    • 3 rkl täysmaitoa
    • 2 dl keltaista paprikaa, punaista paprikaa ja omenaa, siivutettuna ohueksi
    • 1 annos valkoista riisiä, keitettynä
    • suolaa ja mustapippuria

    Valmistus

    1.  Viipaloi chorizo. Paista sipulia ja makkaraa pienessä kattilassa 5 min, kunnes sipuli on kullanruskeaa.

    2. Lisää fondi, kerma ja maito. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 min.

    3. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.

    4. Tarjoile siivutettujen kasvisten ja keitetyn riisin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET