Porsaanliha, Pataruoka

Mustapapu-chorizopata

Mustapapu-chorizopadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    35 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 4 dl käyttövalmiita mustia papuja
    • 1 dl keltaista sipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 250 g chorizo-raakamakkaraa
    • 2 rkl oliiviöljyä
    • 2 dl maissia, valutettuna
    • 6 dl tomaattimurskaa
    • 1 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 4 kananmunaa, mahdollisimman tuoreina
    • 1 dl tuoreita yrttejä, esim. korianteria ja oreganoa, hienonnettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Poista makkaroista kuoret ja hienonna makkaramassa karkeaksi. Kuullota makkaraa, sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä öljyssä noin 5 min. Lisää tomaattimurska ja fondi. Anna kiehahtaa.
    2. Lisää pavut ja maissit, anna kiehua miedolla lämmöllä 10 min. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla. Halutessasi voit lisätä chilikastiketta lisäämään tulisuutta.
    3. Riko kananmunat varovasti yksitellen ja kaada ne papupadan päälle niin, etteivät ne osu toisiinsa. Anna padan kiehua miedolla lämmöllä vielä noin 10 min, kunnes kananmunat ovat haluamassasi kypsyysasteessa.
    4. Nosta varovasti pata kananmunia rikkomatta tarjoilukulhoihin ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET