Porsaanliha

Nyhtöpossu (American pulled pork)

Nyhtöpossun eli American pulled porkin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • PORSAANNISKAA
    • 1 kpl keltasipulia
    • 1.5 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 2 rkl chilikastiketta
    • 1 rkl tomaattipyrettä
    • 1 g chipotle-tahnaa, 1/2 tl
    • 1.5 tl siirappia
    • 1 rkl tuoretta korianteria
    • 1 tl inkiväärijauhetta
    • vettä tai fondia vuokaan
    • 800 g porsaanniskaa paloina

    Valmistus

    1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
    2. Yhdistä fondi, chilikatike, chipotle-tahna, siirappi, korianteri ja inkivääri kastikkeeksi.
    3. Laita pataan tai uuninkestävän vuoan pohjalle noin 1 cm vettä.
    4. Laita liha pataan/vuokaan ja levitä kastike pintaan.
    5. Paista 125 °C:ssa kannen alla noin 2 tuntia.
    6. Käännä liha ja paista vielä 1,5-2 tuntia, kunnes liha alkaa irtoamaan haarukalla kokeilemalla.
    7. Sekoita liha kastikkeeseen ja mausta korianterilla, inkiväärillä, siirapilla ja chipotle-tahnalla.
    8. Tarjoa paahdettujen lohkoperunoiden, uunissa paistettujen tomaattien ja patongin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET