Porsaanliha

Nyhtöpossu

Nyhtöpossu -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 5 tuntia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kg luutonta sianlihaa kokonaisena palana
    • Suolaa ja mustapippuria
    • 2 kpl valkosipulinkynttä viipaleina
    • 1 kpl keltainen sipuli suikaleina
    • Kastikkeeseen:
    • 1,5 dl omenamehua
    • 2 dl ketsuppia
    • 2 rkl Bong Touch of Taste vasikka- tai lihafondia
    • 1 rkl japanilaista soijakastiketta (Mrs Cheng’s)
    • 0,5 dl omenaviinietikkaa
    • 1 dl fariinisokeria
    • Riisiä tarjoiluun

    Valmistus

    1. Kaada kaikki kastikeainekset pieneen kasariin, kiehauta ja siirrä sivuun.
    2. Mausta liha suolalla ja pippurilla.
    3. Laita sipuli ja valkosipuli pataan, jossa on uuninkestävä kansi, ja laita liha niiden päälle.
    4. Kaada kastike lihan päälle.
    5. Laita kansi päälle, anna lihan paistua kannen alla uunin alaosassa 4-5 tuntia 125 asteessa, kunnes se on todella mureaa ja mehevää.
    6. Kun liha on valmista, revi se irti ja sekoita kastikkeen kanssa.
    7. Tarjoile liha, riisin ja kaalisalaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET