Porsaanliha, Arkiruoka, Vuokaruoka

Pannukakku

Pannukakun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 5 kpl kananmunia
    • 3 dl vehnäjauhoja
    • 8 dl maitoa
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • mustapippuria

    Valmistus

    1. Laita uuni kuumenemaan 175°C:seen.

    2. Riko kananmunat isohkoon kulhoon (n. kahden litran kulho).

    3. Sekoita vehnäjauhot muniin, vatkaa tasaiseksi. Taikinassa ei saa olla paakkuja.

    4. Lisää maito vatkaten joukkoon, mausta fondilla ja mustapippurilla.

    5. Voitele uunipannu tai käytä leivinpaperia. Kaada taikina pannulle ja paista uunissa noin 30-35 minuuttia, tai kunnes pannukakku on läpeensä kypsä ja kauniin värinen.

     

    Vinkkejä! 

    Lisää raatettua porkkanaa ja/tai viipaloitua kukkakaalia taikinaan. Lisää kasvikset sekoitettuna osaan jauhoja.

    Lisää taikinaan rapeaksi paistettua pekonia. Lisää pekoni sekoitettuna osaan maitoa.

     

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET