Porsaanliha

Perunaletut punajuuren ja sianlihan kanssa

Perunaletut punajuuren ja sianlihan kanssa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 30 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g kuorittua punajuurta
    • 600 g kuorittuja jauhoisia perunoita
    • 1 dl vehnäjauhoja
    • 1 dl maitoa
    • 2 kpl kananmunaa
    • 2 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia
    • Suolaa ja pippuria
    • Voita paistamiseen
    • Tarjoiluun:
    • Puolukkahilloa
    • Crème fraicheä
    • Paistettua sianlihaa

    Valmistus

    1. Sekoita jauhoista, munista ja maidosta paksu taikina.
    2. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    3. Raasta punajuuret ja perunat karkeasti, huuhtele raastetut punajuuret kylmässä vedessä ja valuta.
    4. Sekoita perunat ja punajuuret taikinaan.
    5. Paista hienot perunaletut voissa ja tarjoile crème fraichen, puolukoiden ja sianlihan kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET