Porsaanliha

Piripiri-grillikylki

Piripiri-grillikylki-reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 800 g grillikylkeä
    • 2 kpl piripiri-pippuria
    • 1 rkl kokonaisia mustapippureita
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
    • 1 rkl paprikajauhetta
    • 2 rkl soijakastiketta
    • 2 rkl siirappia

    Valmistus

    1. Kuumenna uuni 150 °C:seen.
    2. Leikkaa liha 10 cm:n suuruisiksi paloiksi.
    3. Murskaa morttelissa piripiri ja mustapippurit. Sekoita mausteet yhteen fondin, paprikajauheen, soijan ja siirapin kanssa. 
    4. Hiero mausteseos lihan pintaan ja paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 75 °C.
    5. Anna lihan levätä noin 30 minuuttia ennen viipalointia. 
    6. Tarjoa paahdettujen lohkoperunoiden sekä yrteillä ryyditetyn raikkaan vihersalaatin kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET