Porsaanliha, Arkiruoka

Porsaanfile omena-sinappikastikkeessa

Porsaanfile omena-sinappikastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl porsaanfilettä
    • 2 kpl omenoita, Granny Smith
    • 250 g pieniä punasipuleita
    • 2 kpl rosmariininoksia
    • 1 dl omenasiideriviinietikkaa
    • 3 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • 2 dl kermaa
    • 2 dl maitoa
    • 2 rkl karkeaa sinappia
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • lisäkkeeksi esim. kermaperunoita ja salaattia

    Valmistus

    1. Puhdista mahdolliset jänteet ja näkyvä rasva lihasta. 
    2. Leikkaa fileestä vinottain kahdeksan yhtä suurta palaa ja painele käsin kevyesti tasaiseksi.
    3. Lohko omenat.
    4. Kuori ja paloittele punasipulit melko suuriksi paloiksi. 
    5. Paista lihat noin 2 min. molemmin puolin keskikuumalla lämmöllä voissa ja öljyssä. Laita paistettu liha hetkeksi sivuun. 
    6. Paista omenat ja sipuli voissa kullanruskeiksi. Lisää rosmariini sekä omenasiiderviinietikka ja keitä, kunnes 1/3 nesteestä on jäljellä. Laita lihasiivut takaisin pannulle. 
    7. Yhdistä fondi, kerma, maito ja sinappi. Lisää seos pannulle ja hauduta 5 minuuttia.
    8. Mausta suolalla ja pippurilla. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET