Porsaanliha, Arkiruoka

Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl porsaanfilettä
    • 12 kpl kirsikkatomaatteja
    • 4 kpl kevätsipulia
    • 2 rkl tuoretta basilikaa
    • 2 dl vehnäjauhoja
    • 2 rkl voita
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 140 g pekonia, kuutioituna (1 pkt)
    • 1 rkl balsamiviinietikkaa
    • 2 dl kermaa
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 maustemitta mustapippurirouhetta
    • Tarjoa lisäksi oliiviöljyllä, rosmariinilla, suolalla, persiljalla ja pippurilla maustettuja, uunissa paahdettuja juureksia, perunoita ja sipulia.

    Valmistus

    1. Puhdista ja leikkaa porsaanfileet kahdeksaan yhtä suureen osaan, painele kevyesti kädellä ohuemmaksi. 
    2. Leikkaa tomaatit puoliksi ja leikkaa kevätsipuli isohkoiksi paloiksi. Hienonna tuore basilika. 
    3. Mausta vehnäjauhot mustapippurilla ja suolalla. Kääntele fileet jauhoissa. 
    4. Paista fileet oliiviöljyssä ja voissa keskikuumalla lämmöllä läpikypsäksi, noin 3 min. molemmin puolin. Nosta lautaselle lepäämään. 
    5. Lisää kuutioitu pekoni pannulle, paista pari minuuttia. 
    6. Yhdistä vesi, kerma, balsamiviinietikka ja fondi, lisää pannulle.  
    7. Laita porsaanfileet kastikkeeseen tomaatin ja sipulin kanssa. Hauduta noin 2 min. 
    8. Laita lopuksi joukkoon hienonnettu basilika. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET