Porsaanliha

Porsaanfilee Manilan tyyliin

Porsaanfilee Manilan tyyliin -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    30 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g porsaanfileetä
    • Marinadi
    • 2 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 rkl sweet chili -kastiketta
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • Liemi
    • 3 pientä keltaista sipulia, ohueksi siivutettuna
    • 1 tl öljyä
    • 1 tl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • 1 dl japanilaista soijakastiketta
    • 1 rkl sitruunamehua
    • Tarjoiluun
    • kasviksia
    • riisiä

    Valmistus

    1. Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi siivuiksi.
    2. Sekoita marinadin ainesosat keskenään ja laita siivutettu porsaanfilee marinoitumaan vähintään tunniksi kylmään.
    3. Laita kaikki kuorrutuksen ainekset grillin kestävään paistinpannuun ja siirrä pannu kuumaan grilliin. Anna kiehua, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja nestettä on jäljellä enää muutama ruokalusikallinen.
    4. Grillaa liha kypsäksi. Laita kypsä liha lautaselle, lusikoi päälle sipuli ja liemi. Tarjoile kasvisten ja riisin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET