Porsaanliha

Porsaanfilee Scaloppini ja vaalea balsamikokastike

Porsaanfilee Scaloppini ja vaalean balsamikokastikkeen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g porsaanfilettä
    • 2 rkl vehnäjauhoja
    • 1 rkl oliiviöljyä
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kanafondia
    • 1 rkl vaaleaa balsamiviinietikkaa
    • 500 g pastaa, spaghettia
    • 50 g rucolaa
    • 50 g voita
    • 3 rkl parmesanjuustoa, raastettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Puhdista ja leikkaa porsaanfilee neljään osaan. Painele palan käsin hieman ohuemmiksi ja tasaisiksi. 
    2. Sekoita jauhoihin suola ja pippuri, kääntele fileepalat seoksessa. 
    3. Paista oliiviöljyssä molemmin puolin noin 3 minuuttia. 
    4. Kaada joukkoon valkoviini, fondi ja vaalea balsamico. 
    5. Anna kiehua hiljalleen ilman kantta 10 minuutin ajan. Porsaanfileen sisälämpötilan tulee olla noin 62 °C. Laita sivuun hetkeksi.
    6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja sekoita rucola joukkoon. 
    7. Laita porsaanfileet lautaseille. Kuumenna kastike nopeasti ja lisää nokare voita. Mausta suolalla ja pippurilla ja lisää halutessassi balsamiviinietikkaa. 
    8. Kaada kastiketta lihan päälle, tarjoa keitetyn pastan ja rucolan kanssa. Raasta päälle parmesanjuustoa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET