Porsaanliha, Arkiruoka, Lisuke

Porsaanfilee valkosipulimuussilla

Porsaanfilee valkosipulimuussilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:

Annokset: 4

40 min

Skickat!

Ainesosat

  • 4 porsaankyljystä
  • kasviksia, salaattia ja sitruunaa
  • Perunamuussi:
  • 8 valkosipulin kynttä
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 1 kg jauhoisia perunoita
  • 100 g voita
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1.5 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  • 1 dl maitoa
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet. Kuullota kattilassa muutama minuutti öljyssä.
  2. Kuori perunat ja pilko ne pienemmiksi paloiksi. Siirrä kattilaan valkosipulin joukkoon. Lisää vettä niin, että perunat lähes peittyvät. Mausta suolalla. Keitä perunat kypsiksi.
  3. Lämmitä kerma, fondi ja maito. Muussaa keitetyt perunat ja lisää kermaseos perunoiden joukkoon. Lisää voi ja sekoita perunamuussi ilmavaksi. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Paista porsaankyljykset kypsiksi. Kypsennä kasvikset.
  5. Tarjoile porsaankyljykset muussin, sitruunan, kasvisten ja salaatin kanssa!

SISÄLTYVÄT TUOTTEET