Porsaanliha, Arkiruoka

Porsaankyljys sipulilla

Porsaankyljys sipulilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 1

    15 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 porsaankyljys
    • 1 tl öljyä
    • 1 dl sipulia, hienonnettuna
    • 1 dl kiinankaalia, hienonnettuna
    • 1 tl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 tl inkivääriä, raastettuna
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta
    • 2 rkl vettä
    • 0.5 tl Touch of Taste Asian Green and Fresh -fondia
    • Tarjoiluun
    • valkoista riisiä, keitettynä

    Valmistus

    1. Kypsennä porsaankyljys öljyssä, varo paistamasta ylikypsäksi. Siirrä sivuun.
    2. Paista sipulia, inkivääriä ja valkosipulia samalla pannulla muutama minuutti. Lisää loput ainesosat ja anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti.
    3. Tarjoile porsaankyljys kasvisten ja riisin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET