Porsaanliha, Arkiruoka, Pataruoka

Possu-kantarellipannu

Possu-kantarellipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 400 g porsaanfileitä
    • 2 dl crème fraîchea
    • 1 rkl voita
    • 1.5 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
    • 50 g kantarelleja
    • 10 kpl kirsikkatomaatteja
    • 15 g tuoretta timjamia (1 rkl)

    Valmistus

    1. Leikkaa porsaanfileet 1 cm paksuisiksi viipaleiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. 
    2. Paista pannulla yhdessä kantarellien kanssa kullanruskeiksi. 
    3. Vispaa creme fraiche ja kantarellifondi sekaisin. 
    4. Kaada seos lihojen ja kantarellien päälle pannulle. 
    5. Sekoita ja anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.
    6. Sekoita joukkoon puolitetut tomaatit ja ripottele pinnalle revityt timjaminlehdet. 
    7. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai uunissa paistettujen lohkoperunoiden kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET