Porsaanliha, Arkiruoka

Possu-oliivi-tomaattipannu

Possu-oliivi-tomaattipannun reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 2 kpl keltasipulia
    • 2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl rypsiöljyä paistamiseen
    • 600 g porsaan sisäfilettä
    • 2 rkl vehnäjauhoja
    • 2 dl valkoviiniä
    • 1.5 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 2 dl kermaa
    • 12 kpl kirsikkatomaatteja
    • 12 palaa aurinkokuivattuja tomaatteja
    • 16 kpl vihreitä, kivettömiä oliiveja
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • perunalunta
    • höyrytettyjä parsakaalin nuppuja

    Valmistus

    1. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi lohkoiksi. Murskaa valkosipuli.

    2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja kuullota sipulia ja valkosipulia hiljalleen 10 min. Laita sipulit kulhoon sivuun.

    3. Leikkaa liha 12 palaan ja kääntele ne jauhoissa.

    4. Kuumenna paistinpannu ja paista lihapaloja muutaman minuutin ajan molemmin puolin.

    5. Kaada viini joukkoon ja keitä, kunnes puolet nesteen määrästä on jäljellä.

    6. Lisää kerma ja fondi. Lisää myös kaikki kasvikset sekä freesattu sipuliseos. Anna porista muutaman minuutin ajan, mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.

    7. Tarjoa pata höyryävän kuumana perunalumen kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET