Porsaanliha

Possunfileemuhennos

Possunfileemuhennos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    noin 40 minuuttia

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g porsaan sisäfileetä
    • 200 g sieniä
    • 2 kpl pientä keltaista sipulia
    • 2 rkl voita
    • 2 rkl tomaattisosetta
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
    • 3 dl kuohukermaa
    • 2 dl maitoa
    • 2 rkl japanilaista soijakastiketta (Mrs Cheng’s)
    • 1 rkl mustaherukkahyytelöä
    • 25 g sinihomejuustoa
    • 1 rkl maissijauhoa
    • Vettä
    • Suolaa ja pippuria
    • Tarjoiluun:
    • Keitettyä riisiä

    Valmistus

    1. Suikaloi porsaanfilee.
    2. Jaa sienet lohkoiksi ja viipaloi sipuli.
    3. Ruskista liha, sienet ja sipuli voissa, lisää tomaattisose ja ruskista vielä 30 sekuntia.
    4. Lisää viini ja anna sen kiehua, kunnes puolet jää jäljelle.
    5. Lisää fondi, kerma ja maito ja anna padan kypsyä hitaasti kannen alla 20 minuuttia.
    6. Mausta soijalla, hyytelöllä ja juustolla.
    7. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja lisää pataan.
    8. Anna kiehahtaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
    9. Tarjoa pata kasvisten ja riisin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET