Porsaanliha

Pulled pork kaalisalaatilla

Pulled pork kaalisalaatilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    300 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • Pulled pork
    • 1 kg porsaan luutonta kassleria
    • suolaa ja mustapippuria
    • 2 valkosipulinkynttä, siivutettuna
    • 1 sipuli, siivutettuna
    • Kastike:
    • 1.5 dl omenamehua
    • 2 dl ketsuppia
    • 2 rkl Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 rkl Mrs Cheng's japanilaista soijakastiketta
    • 0.5 dl omenasiiderietikkaa
    • 1 dl fariinisokeria
    • Tarjoiluun:
    • keitettyä riisiä
    • cole slaw -kaalisalaattia
    • Coleslaw
    • 300 g kaalia, ohueksi siivutettuna
    • 1 porkkana, karkeana raasteena
    • 1 dl crème fraichea
    • 1 dl majoneesia
    • 2 rkl dijon-sinappia
    • 1 tl Touch of Taste Kasvisfondia

    Valmistus

    Pulled pork:

    1. Laita kastikkeen kaikki raaka-aineet pieneen kattilaan. Kiehauta ja siirrä sivuun.
    2. Hiero suola ja mustapippuri lihan pintaan.
    3. Laita viipaloitu valkosipuli ja sipuli kannelliseen uunivuokaan. Lisää maustettu liha. Kaada lopuksi kastike lihan päälle. Nosta kansi vuoan päälle ja kypsennä uunin alaosassa 125 asteessa 4-5 tuntia, kunnes liha on mureaa.
    4. Kun liha on valmista, revi se haarukoiden avulla pieniksi suikaleiksi kastikkeen joukkoon.
    5. Tarjoile nyhtöpossu riisin ja cole slawn kanssa!

    Kaalisalaatti:

    1. Sekoita kaikki ainesosat keskenään. Anna maustua kylmässä noin tunti. Tarkista maku ja lisää halutessasi sinappia, fondia, suolaa ja mustapippuria.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET