Porsaanliha

Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juustolla

Ritarit ilmakuivatulla kinkulla ja gorgonzola-juustolla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 kpl kananmunia, suurikokoisia
    • 1.5 dl maitoa
    • 0.5 dl vehnäjauhoja
    • 1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
    • 4 viipaletta vaaleaa leipää
    • 2 rkl voita
    • Lisukkeeksi:
    • 8 viipaletta ilmakuivattua kinkkua
    • 8 viipaletta gorgonzola-juustoa, ohueksi leikattuna
    • yrttejä maun mukaan

    Valmistus

    1. Mittaa kulhoon kananmunat, maito, jauhot, fondi sekä suola ja pippuri. Vatkaa tasaiseksi.
    2. Kierittele leipäviipaleet taikinassa tasaisen kosteaksi ja paista voissa pannulla kullanruskeiksi.
    3. Laita paistetut leipäviipaleet lautasille ja koristele kinkulla, juustolla ja yrteillä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET