Porsaanliha, Marinadi, glaseerauskastike & öljy

Salaattiwrap porsaan lapapaistilla

Salaattiwrap porsaan lapapaistilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g porsaan lapapaistia
    • 4 rkl makeaa chilikastiketta
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
    • 1 rkl raastettua valkosipulia
    • 1 tl raastettua inkivääriä
    • 1 rkl puristettua limeä
    • Ripaus tuoretta korianteria tai persiljanlehteä, hienonnettuna
    • 12 kpl rapeaa salaatinlehteä (esim. cosmopolitan)
    • 1 dl marinoitua punasipulia

    Valmistus

    1. Sekoita yhteen glaseerauskastikkeen ainesosat: chilikastike, Touch of Taste kanafondi, valkosipuli, inkivääri, lime ja korianteri.
    2. Grillaa liha kuumassa grillissä ja sivele glaseerauskastike tasaisesti lihan päälle.
    3. Suikaloi liha ja asettele salaatinlehtiin.
    4. Viimeistele makealla chilikastikkeella ja marinoidulla punasipulilla.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET