Porsaanliha, Pataruoka

Szegedin gulassi

Szegedin gulassin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    2 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 1 dl pekonia
    • 1 suuri keltainen sipuli, hienonnettuna
    • 1 punainen paprika, hienonnettuna
    • 2 valkosipulin kynttä, hienonnettuna
    • 1 suuri tomaatti, hienonnettuna
    • 800 g porsaan paistikuutioita
    • 4 rkl paprikajauhetta
    • 2 rkl tomaattipyreetä
    • 1 laakerinlehti
    • 2 rkl Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
    • 4 dl hapankaalia, valutettuna
    • suolaa ja pippuria

    Valmistus

    1. Paista pekonia, sipulia ja valkosipulia miedolla lämmöllä. Lisää liha ja ruskista.
    2. Lisää paprika, tomaatti, tomaattipyree ja mausteet. Jatka kuumennusta minuutti.
    3. Lisää vettä, niin että liha peittyy. Lisää fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 60-90 minuuttia, kunnes liha on kypsää.
    4. Lisää hapankaali ja anna kiehua vielä 5 minuuttia. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
    5. Tarjoile smetanan tai kermaviilin kanssa!

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET