Porsaanliha, Pataruoka

Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla

Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 700 g porsaan niskaa
    • 1 rkl voita
    • 0.5 dl kuorittuja manteleita
    • 2 dl kermaa
    • 3 dl vettä
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 1 dl rusinoita
    • 1 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
    • 1 pala purjosipulia
    • maissitärkkelystä
    • suolaa ja pippuria
    • Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja persilja-etikkakurkkuja.

    Valmistus

    1. Leikkaa liha kooltaan 2×2 cm:n kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot voissa padassa manteleiden kanssa.
    2. Lisää fondi, vesi ja kerma joukkoon. Kiehauta ja anna hautua hiljalleen noin tunti.
    3. Lisää lopuksi rusinat, raastettu inkivääri ja hienonnettu purjosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
    4. Jos haluat padan rakenteesta paksumpaa, suurusta pata lopuksi maissitärkkelyksellä haluamaasi paksuuteen.

     

    Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja persilja-etikkakurkkua.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET