Porsaanliha

Touch of Larb moo

Touch of Larb moo -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    25 min

    Skickat!

    Ainesosat

    • 500 g porsaan jauhelihaa
    • 1 rkl rypsiöljyä
    • 2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl kuivattua chilirouhetta
    • 1 dl salottisipulia, hienonnettuna
    • 1 rkl kalakastiketta
    • 1 rkl limemehua
    • 1 rkl sokeria
    • 1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
    • yrttejä hienonnettuna, esim. tuoretta minttua, korianteria ja persiljaa
    • rapeita salaatinlehtiä
    • maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä, hienonnettuna

    Valmistus

    1. Siivuta salottisipuli ja murskaa valkosipuli.
    2. Kuumenna wok- tai paistinpannu, lisää öljy ja paista sipulia, valkosipulia ja chiliä pannulla muutaman sekunnin ajan.
    3. Lisää joukkoon liha ja paista muutama minuutti kuumalla pannulla.
    4. Mausta kalakastikkeella, limemehulla, sokerilla ja yrteillä. Viimeistele maku ToT Asian Red and Hot -fondilla ja lisää 1 dl vettä, ja anna kiehua kunnes lähes kaikki neste on haihtunut.
    5. Lusikoi maustettu liha rapeille salaatinlehdille ja ripottele päälle murskattuja maapähkinöitä tai auringonkukansiemeniä.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET