Porsaanliha, Arkiruoka

Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat

Tuorejuustotäytteiset porsaanliharullat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl (n. 600 g) ohuita porsaanfileitä (schnitzel)
    • 8 rkl tuorejuustoa
    • 2 rkl tuoretta basilikaa, suikaloituna
    • 4 rkl tuoretta ruohosipulia, hienonnettuna
    • 2 rkl voita
    • 2 tl Bong Touch of Taste Luomu Lihafondia
    • 1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
    • 2 dl valkoviiniä
    • 2 dl vettä
    • 2 rkl soijakastiketta
    • suolaa ja mustapippuria
    • Tarjoiluun:
    • lohkoperunoita, katso resepti
    • tomaattisalaattia, katso resepti

    Valmistus

    1. Nuiji lihat ohuiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

    2. Yhdistä tuorejuusto, basilika ja ruohosipuli. Levitä seos fileille ja rullaa. Kiinnitä rullat hammastikulla.

    3. Ruskista rullat voissa. Kaada joukkoon viini, fondi,  vesi ja soijakastike. Anna hautua kannen alla noin 10 min.

    4. Ota rullat pois liemestä ja poista hammastikut.

    5. Anna liemen kiehua kokoon muutaman minuutin ajan.

     

    Tarjoa rullat liemen, lohkoperunoiden ja tomaattisalaatin kanssa.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET