Riista

Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä

Peuranselkää, paistinkastiketta ja sieniä -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia tai Luomu Kanafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 700 g peuranselkää
    • 2 tl kylmäpuristettua rypsiöljyä
    • 200 g erilaisia sieniä
    • 6 kpl salaattisipulia
    • 1 dl hoisin-kastiketta
    • 2 rkl balsamicoviinietikkaa
    • 1 rkl Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia
    • 1 dl vettä

    Valmistus

    1. Leikkaa liha tasakokoisiksi, säännöllisiksi paloiksi. Sivele palat öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla.
    2. Paista tai grillaa lihat haluttuun paistoasteeseen.
    3. Laita voi kattilaan ja valmista sipuli ja sienet. Anna niiden paistua muutama minuutti ja lisää sitten joukkoon hoisin-kastike, viinietikka, fondi ja vesi. Kuumenna ja lisää liha joukkoon.
    4. Mausta kastike suolalla ja pippurilla. Tarkista maku, lisää halutessasi fondia.

    Lisukkeeksi sopii soseutettu peruna.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET