Riista

Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit

Riista-Wallenberginpihvi ja voissa paistetut kantarellit -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 600 g hirvenjauhelihaa
    • 4 kpl kananmunan keltuaisia
    • 0.5 dl kuohukermaa
    • 1 tl suolaa
    • 1 maustemitta valkopippureita, murskattuna
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
    • TARJOILEMISEEN
    • perunamuusia
    • puolukkasurvosta
    • tuoreita kantarelleja

    Valmistus

    1. Laita jauheliha, keltuaiset, suola, mausteet ja fondi yleiskoneeseen ja aja noin 1/2 min, kunnes kaikki ainekset ovat sekoittuneet.
    2. Poista jauhelihamassa nuolijalla kulhon reunoilta, lisää sitten kerma ja aja vielä 10-15 sekuntia.
    3. Muotoile pihveiksi ja kääntele korppujauhoissa. 
    4. Paista pihvit pannulla voissa hiljalleen kypsiksi. 

    Tarjoa perunamuusin, soseutettujen puolukoiden ja voissa paistettujen kantarellien kanssa. 

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET