Vuokaruoka, Lisuke

Perunagratiini

Perunagratiinin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia. Touch of Taste -fondit ovat täydellinen valinta, kun haluat saada lisää makua ruokaan ilman lisättyjä arominvahventeita. Voit käyttää fondia ruoanvalmistuksen alussa pohjamaun luomiseen tai viimeistellä maun fondilla. Touch of Taste -fondeja on helppo käyttää, lisää tilkka kerrallaan suoraan ruokaan ja maista! Mausta fondilla kastikkeesi, keittosi, patasi, marinadisi tai muu suosikkiruokasi.

Betyg:
  • Annokset: 4

    Skickat!

    Ainesosat

    • 8 kpl keskikokoisia perunoita
    • 3 kpl valkosipulinkynsiä
    • 1 kpl keltasipulia
    • 75 g voita
    • 2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
    • 75 g Västerbotten-juustoa, raastettuna
    • 1 tl mustapippurirouhetta

    Valmistus

    1. Kuori peruna ja leikkaa ohuiksi siivuiksi.
    2. Paista perunasiivuja voissa ja öljyssä viipaloidun sipulin kanssa, kunnes ne saavat kullanruskean värin. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. 
    3. Sulata voi ja lisää murskattu valkosipuli. Lisää fondi joukkoon. 
    4. Laita perunat uuninkestävään voideltuun vuokaan. Kaada mausteinen voi tasaisesti päälle. 
    5. Laita lopuksi pinnalle juusto ja paista 175 asteessa noin 15-20 min.

    SISÄLTYVÄT TUOTTEET